Aangename kennismaking

coach in zakelijke coaching, burn out en overspannenheid

Persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groeicoach persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei

Wie is Bureau Oranje, bureau voor coaching in daadkracht? De naam zegt het al; ik stimuleer jouw persoonlijke ontwikkeling en daadkracht. Met de focus op zakelijke coaching; jouw persoonlijk leiderschap en zakelijke groei gaan in mijn ogen hand in hand.

Authenticiteit

Patries Hoekstra is de drijvende kracht achter Bureau Oranje, aangenaam. Ik sta voor authenticiteit. Wanneer je vanuit je eigen pure zelf handelt, leidt, communiceert en daarin eerlijk en oprecht bij jezelf kan blijven, ben je het meest effectief.

Als leider, als collega, als mens.

In je kracht

Ken je dat gevoel dat het stroomt? Dat magische moment waarop je elkaar aankijkt en denkt ‘Hé dit klopt?” Het moment dat je weet…. ik zit in mijn kracht. Jou helpen dat moment te vinden en vanuit die kracht te werken is mijn passie. Want ik geloof en weet dat jij vanuit die kracht, het meeste waarde toevoegt aan de omgeving waarbinnen je werkt. Je wordt effectiever, krachtiger en invloedrijker dan ooit.

Maar ook fiets je niet meer elke dag moe naar huis, zie je niet meer op tegen die bila met je manager, ga je fluitend die vergadering in en loop je niet meer leeg op je werk. Voorkom die burn out, zorg dat je in je kracht blijft. Want ik weet uit eigen ervaring hoe ver je uit je kracht kan gaan. Lees maar;

Mijn kracht is mijn ruime veranderkennis en –ervaring die ik combineer met een open karakter, eerlijk en stevig. Vertrouwenwekkend. Professioneel. Niet bang om te benoemen wat er niet gezegd wordt maar wat wel uitgesproken moet worden. Daarmee ook sparring partner voor directie en management. stevig genoeg om het MT te challengen en te kunnen coachen, zacht genoeg om ook de teams mee te nemen. Tevens ben ik lean coach dus vertrouwd met het optimaliseren en inrichten van processen.