Wie is Patricia Hoekstra en wat kan ze?

Wie is Patricia Hoekstra, jouw coach en wat kan ze?

Wie is Patricia Hoekstra? coach, verandermanager, programmamanager, life coach, business coach, burn out, stress reductie, teamcoach
Grafisch CV coach Patricia Hoekstra

De ervaring van coach Patricia

Wie is Patricia Hoekstra? Elke goede coach put uit een hoop werk- en levenservaring. Zodat het naast jou lopen op jouw pad, een feest van herkenning is. Been there….. Ik leg mijn ervaring graag naast die van jou en deel mijn ervaringen.

Mijn werkervaring  rust op een vijftal pijlers;

  • Trainer/Coach; De laatste tien jaar ben ik naast veranderkunde, veel bezig met het effectiever krijgen van medewerkers en leiders
  • Lean en Scrum; de werkervaring als lean coach en scrum master helpt mij begrijpen hoe werkprocessen lopen en welke belangrijke rol Communicatie, Houding en Gedrag spelen
  • Verandermanager en Programmamanager; in meerdere grote reorganisaties speelde ik een rol als Verander en Programmamanager. Ik ken het klappen van de corporate zweep en mijn achtergrond en opleiding in de Communicatie maken mijn ervaring rond
  • Communicatie. Als communicatiemanager en drs. Communicatiewetenschap hielp ik meerdere organisaties hun interne communicatie te stroomlijnen

Levenservaring; burn out, scheiding, ….

Mijn levenservaring kenmerkt zich door een scheiding, een burn out en een depressie die ik ruim en glorieus achter me gelaten heb en waarvan ik veel wijze levenslessen heb mogen leren. Om ze weer aan jou te mogen doorgeven.

Mijn LinkedIn Profiel